Motorrijschool

PAKKETTEN

Bij Motorrijschool The Biker houden we de keuzes simpel voor u. Naast losse praktijklessen hebben wij gewoon 1 motor pakket. Daarnaast kunt u bij ons ook theorie pakketten voor zowel de motor als voor de brommer / scooter afnemen.

Heeft u zelf bepaalde wensen naast de pakketten die wij aanbieden, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

The Biker Motorpakket

Met dit motorpakket zit u direct goed op de motor. Voor maar €999,- kunt u bij ons onbeperkt motorrijlessen volgen en krijgt u hier theorie studie materiaal en eenmaal het theorie examen bij. Mocht u per ongeluk niet slagen voor uw examen, wat wij natuurlijk niet verwachten, kunt u gewoon uw motorrijlessen bij ons blijven volgen met uw motorpakket.

 • Onbeperkt lessen
 • Een lesuur is 1 uur
 • Inclusief theorie studie materiaal
 • Inclusief theorie examen

Let op: Bij ons geen verrassingen achteraf! Wel een goede rijopleiding door ervaren en zeer gemotiveerde en gecertificeerde motorrijinstructeurs.

LESSEN

Bij Motorrijschool The Biker naast de proefles ook losse motorrijlessen afnemen. Dit is handig wanneer u eerder al motorrijles gevolgd heeft en nog een paar lessen nodig heeft voor uw examen.
Ook wanneer je een winterstop hebt gehouden is het raadzaam om een paar lessen te volgen om weer het gevoel met de motor te krijgen.

Try the Bike (r)

Try the BIke - Proefles - Motorrijschool The Biker

Lijkt motorrijden je te gek maar weet je niet of zo’n rit op de motor wel iets voor jou is? Weet je een goede vriend of vriendin die het alsmaar over motorrijden heeft maar zelf de knoop niet door hakt? Bespreek nu een proefles motorrijden voor uzelf of geef een Try the Bike cadeau. Voor maar €50,- weet je of je een nieuwe hobby hebt.

Een proefles duurt 1,5 uur en is inclusief:

 • Intake gesprek
 • Uitleg van de motor
 • Een inschatting van uw rijvermogen

De voorwaarde om een Try the Bike proefles te mogen volgen is wel dat je in het bezit moet zijn van rijbewijs B of een geldig motor theoriecertificaat. Motorrijervaring is niet vereist en kun je gratis gebruikmaken van onze motorkleding (een helm, een paar handschoenen en een motorjas). Zelf zul je wel, voor je eigen veiligheid, stevige schoenen aan moeten trekken en minimaal een spijkerbroek welke de benen geheel bedekt.

Tijdens de proefles nemen we de beginselen van het motorrijden door, leggen we een aantal aspecten van de motor zoals optrekken, schakelen, remmen en sturen, uit en gaan we een aantal oefeningen motor voertuigbeheersing met u uitvoeren. Hiermee kunnen we uw inzicht, evenwichtsgevoel en durf inschatten.
Gaan de oefeningen goed? Schakelen we een versnelling bij.

Meer informatie over het halen van je motorrijbewijs is te vinden op de website van het CBR.

Losse Motorrijles

U kent het wel. Het is winter geweest en het mooie weer komt eraan. Of door de verbouwing van afgelopen jaar heeft u te lang niet meer op de motor gereden. Een, of meer, losse motorrijlessen is dan ideaal voor het zelfvertrouwen en het bijschaven van de motorrijtechniek. U kunt losse rijlessen motorvoertuig beheersing bespreken en uiteraard ook losse rijlessen verkeersdeelneming. Een losse motorrijles kost maar €50,- en zit je meteen 1e rang.

 • Een losse motorrijles duurt 1 uur maar u kunt uiteraard meerdere uren achter elkaar reserveren.

De voorwaarde om een losse motorrijles te mogen volgen is wel dat je in het bezit moet zijn van rijbewijs B of een geldig motor theoriecertificaat. Motorrijervaring is niet vereist en kun je gratis gebruikmaken van onze motorkleding (een helm, een paar handschoenen en een motorjas). Zelf zul je wel, voor je eigen veiligheid, stevige schoenen aan moeten trekken en minimaal een spijkerbroek welke de benen geheel bedekt.

Onze motoren - Motorrijschool The Biker

Let op: Bij ons geen verrassingen achteraf! Wel een goede rijopleiding door ervaren en zeer gemotiveerde en gecertificeerde motorrijinstructeurs.

De Motor opstapdagen 2019, Try the Bike voor €10,-

Neem een kijkje

Examens

Bij Motorrijschool The Biker naast de proefles ook losse motorrijlessen afnemen. Dit is handig wanneer u eerder al motorrijles gevolgd heeft en nog een paar lessen nodig heeft voor uw examen.
Ook wanneer je een winterstop hebt gehouden is het raadzaam om een paar lessen te volgen om weer het gevoel met de motor te krijgen.

AVB – Motorexamen VoertuigBeheersing

AVB Motorvoertuigbeheersing - Motorrijschool The Biker

Het motorexamen Voertuigbeheersing (AVB) bestaat uit zeven oefeningen waarop de examinator u beoordeeld.
Wanneer u slaagt laat de examinator u dit na afloop van het examen vrijwel direct weten.

 • 1x Het motorexamen voertuigbeheersing (AVB) :
 • Bestaat uit 7 oefeningen
 • Duur ongeveer 20 minuten
 • Incl. gebruik van onze motor

Naast het meebrengen van een geldig identiteitsbewijs dient u, om het motorexamen voertuigbeheersing te mogen doen, in het bezit moet zijn van geldig rijbewijs B of motor theoriecertificaat. Motorrijervaring is niet vereist. U kunt gratis gebruikmaken van onze motorkleding bestaande uit een helm, een paar handschoenen en een motorjas. Zelf zult u stevige schoenen aan moeten trekken en minimaal een spijkerbroek aan moeten hebben welke de benen geheel bedekt. Dit is voor uw eigen veiligheid. Motorrijschool The Biker kan je AVB-examen al voor €199,- voor je reserveren.

Benieuwd hoe zo’n motorexamen voertuigbeheersing nu in de praktijk gaat? Kijkt u eens op de website van het CBR.

Heeft nog vragen voor ons? Neem contact met ons op, wij staan klaar om u te woord te staan.

AVD – Motorexamen VerkeersDeelneming

Het derde en definitieve examen voor het behalen van uw motorrijbewijs, het examen Verkeersdeelneming (AVD). Dit praktijkexamen begint eigenlijk al voordat u op de motor zit.

 • 1x Het motorexamen verkeersdeelneming (AVD)
 • Incl. gebruik van onze motor

Wanneer u het motorexamen Verkeersdeelneming gaat doen dient u in het bezit te zijn van een geldig identiteitsbewijs, het motor theoriecertificaat en een gezondheidsverklaring. Daarbij wordt er gecontroleerd of u het afgelopen jaar uw motorexamen Voertuigbeheersing gehaald heeft. Ook dient het motorvermogen van uw lesmotor te voldoen aan de categorie waarvoor u motorexamen doet.
Bij dit examen kunt u gratis gebruikmaken van onze motorkleding. Dit betreft een helm, een paar handschoenen en een motorjas. Zelf zult u stevige schoenen aan moeten trekken en minimaal een spijkerbroek aan moeten hebben. De spijkerbroek dient de benen geheel te bedekken, dit is voor uw eigen veiligheid. Motorrijschool The Biker kan je AVD-examen al voor €299,- bij het CBR reserveren.

Benieuwd hoe zo’n motorexamen verkeersdeelneming nu in de praktijk gaat? Kijkt u eens op de website van het CBR.

Heeft nog vragen voor ons? Neem contact met ons op, wij staan klaar om u te woord te staan.