Motorrijschool

Over The Biker

Wilt u uw motorrijbewijs halen? Dan bent u bij Motorrijschool The Biker aan het juiste adres.

Motorrijschool The biker is de rijschool in Beverwijk gespecialiseerd in het geven van motorrijlessen. Er wordt les gegeven door ervaren instructeurs met passie voor het vak en motorrijden. De instructeurs volgen en begeleiden de leerling op de motor, dit om de rijvaardigheid en het beheersen van de motor een praktische invulling te geven. Dit in tegenstelling tot veel andere rijscholen die met de auto volgen.

U kunt bij ons terecht voor praktijklessen Voertuigbeheersing en Verkeersdeelneming voor motoren. Wanneer u opgaat voor uw rijexamen A kunt u gebruikmaken van onze haal en breng service naar het CBR in Haarlem.

Middels het moderne afspraken systeem op onze website maakt u zelf een afspraak voor u eerste les.

Motorrijles

Als iemand weet hoe je motorrijles, plezier en kwaliteit in één geheel verpakt, zijn het onze motorinstructeurs wel! Met al hun enthousiasme en bergpassen vol ervaring begeleiden ze elke leerling richting het praktijkexamen. Niet alleen de praktische uitvoering maar ook de belangrijke veiligheid en voertuigbeheersing komen aan bod. Ook geeft The Biker lessen over de teckniek van de motor zodat je in elke situatie weet hoe je met je motor om moet gaan. Bij The Biker rij je op het nieuweste materiaal, wat de opleiding tot een uniek geheel maakt.

Naast het lesgeven in motorrijden organiseert de rijschool ook de leukste motortocht van het jaar, De 1000 bochtentocht! Kortom: Lessen bij The Biker is een unieke en geweldige ervaring wat je toegang tot de ultieme vrijheid geeft: motorrijden!

Over The Biker - Motorrijles en de slalom
Over The Biker - Veilige motorkleding bij The BIker

Motorrijkleding

Op het gebied van kleding moeten verschillende zaken in acht genomen worden. Buiten het feit dat het CBR tijdens de examens eisen stelt aan de kleding vinden wij het belangrijk om veilig op pad te gaan.

Natuurlijk leer je bij ons hoe je juist op de motor moet blijven zitten maar toch kan er altijd iets gebeuren. Ook wat betreft het weer en dan vooral de kou, is het veel prettiger lessen als je warm blijft. Op de rijschool zijn jassen, handschoenen en jassen aanwezig. Uiteraard uitgevoerd met de nodige protectie! Overigens ben je ook van harte welkom in je eigen motoroutfit. Dit raden wij zelfs aan want dat rijdt uiteindelijk toch het prettigst.

Let op! Voor regenbroek en stevige schoenen of laarzen moet je zelf zorgen.

Motorrijinstructeur Politie Academie - The Biker

Onze motorrijinstructeurs

Maak kennis met onze motorrij-instructeur Rob Wilhaus. Rob is motorrijder pur-sang en een van onze ervaren rij-instructeurs waar u graag motorrijles van wil krijgen.

Rob heeft ruim 25 jaar ervaring als motorrij-instructeur. Deze 25 jaar ervaring heeft hij opgedaan bij zijn eigen motorrijschool en bij de Politie Academie. Daarnaast is hij ook bij de Politie Verkeersdienst als motoragent werkzaam geweest.

Om dit allemaal te mogen en kunnen doen heeft Rob motorrij trainingen ‘Verhoogde Rijvaardigheid Circuit’, ‘Verhoogde rijvaardigheid Off Road’ en diverse rijvaardigheidstrainingen bij BMW Motorrad in Duitsland gevolgd.

Alles bij elkaar toch een garantie voor je motorrijbewijs!

Motorrijinstructeur bij The Biker